top of page

Tarieven
Cursussen & Coaching

TARIEVEN
Ben jij klaar om:
Met jouw trauma aan de slag te gaan?
Je goed voor te bereiden op de bevalling?
Je geboortetrauma achter je te laten?
Handen en hart cursussen en coaching
Cursus bevallingsverwerking
Licht en schaduw

Ongeacht de methode o.a. EHBB of EMDR

€ 270,00

Wat is inclusief?

3 individuele sessies van ongeveer 1,5 uur

Een eventueel eenmalige of bijkomende sessie: €90,00 (zelden noodzakelijk).

Wanneer blijkt dat er minder dan drie sessies nodig zijn wordt er een bedrag in mindering gebracht van €90,00 per sessie.

Cursus geboortevoorbereiding

De cursus ‘Geboortevoorbereiding’ kan je afzonderlijk doen ofwel aansluitend aan de cursus ‘Bevallingsverwerking’. Een combinatie van losse sessies is mogelijk afhankelijk van je situatie; we zullen je individueel hierover informeren en adviseren.

Wanneer blijkt dat er minder dan drie sessies nodig zijn wordt er een bedrag in mindering gebracht van €90,00 per sessie.

€ 270,00

3 individuele sessies van ongeveer 1,5 uur

Image by Leone Venter
Image by Hello I'm Nik
Nucleus coaching

Op uurbasis en in overleg met Helma Koorevaar, www.nucleuscoaching.nl.

Locatie: online gezien de afstand.

Image by Nahil Naseer

Betalingswijze

Voor beide cursussen geldt dat we per sessie een afzonderlijk betaalverzoek per mail versturen dat uiterlijk 24 uur vóór de sessie overgemaakt moet zijn op ons bankrekeningnummer. Na de sessie sturen wij jou per mail de factuur. Zie hiervoor ook onze Algemene Voorwaarden.

 

Verhindering of no-show

Tot 24 uur van te voren kan je een gemaakte afspraak kosteloos afzeggen. Bij niet tijdige afzegging zullen de kosten van de sessie in rekening gebracht worden.

 

Locatiemogelijkheden 

Vlissingen of Middelburg.

 

Vergoeding Zorgverzekering

Afhankelijk van Zorgverzekeraar vindt (gedeeltelijke) vergoeding plaats (meestal vanuit het aanvullende pakket) onder de noemer ‘zwangerschapscursus’. De cursus mag tot 6 maanden na de bevalling duren. Informeer bij je eigen zorgverzekering!

 

Wij zijn met landelijke zorginkopers in gesprek. Zeer wenselijk is dat deze vorm van zorg/hulp/begeleiding in het basispakket gaat komen in de toekomst. Wij houden jullie op de hoogte van onze gesprekken. 

bottom of page