top of page

EHBB-ervaring Petra & JensPetra: Bij Hilda heb ik een sessie EHBB gevolgd tijdens mijn tweede zwangerschap. Bij de zwangerschap en geboorte van ons oudste kind heb ik veel negatieve ervaringen gehad en hierdoor zag ik erg tegen deze bevalling op. Door de sessie EHBB kon ik anders terugkijken op mijn eerste bevalling waardoor ik met meer vertrouwen en rust mijn tweede bevalling tegemoet ging. Hilda heeft d.m.v. de EHBB mij geleerd om negatieve ervaringen om te zetten in het positieve en dat heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik nodig had om deze bevalling door te komen. Uiteindelijk ben ik bevallen zonder pijnstilling en medisch ingrijpen en heb ik alles heel bewust meegemaakt. Dit was mijn grote wens en ik ben dankbaar dat ik zo op deze bevalling terug kan kijken! Bedankt Hilda!


"Dat heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik nodig had om deze bevalling door te komen"

Jens: Mijn vrouw heeft een sessie EHBB bij Hilda gevolgd omdat ze erg tegen de bevalling op zag. Dit vanwege de ervaringen bij de zwangerschap en geboorte van ons eerste kindje. Nadat ze bij Hilda de sessie had gevolgd merkte ik dat ze met een andere blik naar haar bevalling keek. Ze kon het meer loslaten. Ze was veel positiever en had meer vertrouwen. Uiteindelijk heeft ze de bevalling gekregen die ze graag wilde. Zonder pijnstilling of medisch ingrijpen. Hierdoor kijkt ze nu goed terug op deze bevalling!

Comments


bottom of page